DATOVÉ LISTY PRODUKTU - VAŘENÍ PIVA - LIQUAMYL-T
LIQUAMYL-T je termostabilní liquefikující a-amyláza, která pracuje při vysokých teplotách (90-100 °C). Termostabilní liquefikující a-amyláza je ideální pro liquefikaci malých granulek škrobu (z rýže, kukuřice, ječmene, pšenice, …) během vaření "maisches" i během vaření celé směsi, což přináší vyšší výtěžnost filtrace mladiny, vyšší výtěžnost extraktu a jasnější mladiny. Škrob liquefikovaný LIQUAMYL-T je ideálně připraven pro produkci vysokých hladin maltózy při sacharifikaci s maltou, Maltosylasou nebo Sorgamylem pro škrob z prosa. TEPLOTA Optimální 90-100 °C. EFEKT pH Optimální pH mezi 4,5 a 6,5. ÚČELY Rychle liquefikovat zgelatinizovaný škrob jakéhokoli původu prací při vysoké teplotě. Připravit škrob pro další sacharifikaci s maltou, Maltosylasou nebo Sorgamylem, což umožňuje dosáhnout vyšších hladin maltózy. Zlepšit výtěžnost filtrace mladiny, když nezlikvidovaný škrob způsobuje problémy s filtrací mladiny. Dosáhnout vyšších výtěžností extraktu a jasnější mladiny. APLIKACE...